KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Muzyka

Zajęcia nr 4.

Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnego śpiewania.Na początek, jak zwykle muzyczne powitanie.

Powitanie

Opis ruchu do piosenki "Zostań w domu" - dzieci 5, 6-letnie

Piosenka "Zostań w domu"  słowa: Agnieszka Karga, muzyka: Monika Bełdowska

Opis ruchu do piosenki "Kwiecień" - dzieci 3, 4-letnie

Piosenka "Kwiecień"   słowa i muzyka: Monika Bełdowska

Dziękuję za wspólną zabawę. Na koniec muzyczne pożegnanie.

Pożegnanie

Instruktor Interaktywnych zajęć taneczno-muzycznych. Monika Bełdowska.


Zajęcia nr 3.

Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnego śpiewania. Na początek, jak zwykle muzyczne powitanie.

Powitanie
Zbliżają się święta. Z tej okazji proponuję dzisiaj piosenki o tematyce związanej z Wielkanocą. Śpiewajmy je przy czynnościach, które zawsze wykonujemy w tym czasie, np. przy malowaniu jajek. Wszystkiego najlepszego i miłej zabawy.

Opis ruchu do piosenki "Kosz pisanek" - dzieci 3, 4-letnie

Piosenka "Kosz pisanek"   słowa: Agnieszka Karga, muzyka: Monika Bełdowska

Opis ruchu do piosenki "W kurniku" - dzieci 5, 6-letnie

Piosenka "W kurniku"   słowa: Agnieszka Karga, muzyka: Monika Bełdowska

Dziękuję za wspólną zabawę. Instruktor Interaktywnych zajęć taneczno-muzycznych. Monika Bełdowska.


Zajęcia nr 2.

Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnej zabawy. Na początku, jak zwykle, muzyczne powitanie.

Powitanie

Opis ruchu do piosenki "Przyszła wiosna"

Piosenka "Przyszła wiosna"   słowa i muzyka: Monika Bełdowska

Opis ruchu do piosenki "Domowe zabawy"

Piosenka "Domowe zabawy"  słowa i muzyka: Monika Bełdowska

Dziękuję za wspólną zabawę. Instruktor Interaktywnych zajęć taneczno-muzycznych. Monika Bełdowska.


Zajęcia nr 1.

Witam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam do wspólnej zabawy. Na początku, jak zwykle, muzyczne powitanie.

Powitanie

Opis ruchu do piosenki "Wiosna"

Piosenka "Wiosna"   słowa i muzyka: Monika Bełdowska

Opis ruchu do piosenki "Wiosno nie czekaj"

Piosenka "Wiosno nie czekaj"   słowa i muzyka: Monika Bełdowska

Dziękuję za wspólną zabawę. Instruktor Interaktywnych zajęć taneczno-muzycznych. Monika Bełdowska.