KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III

"PSZCZÓŁKI"

Godziny pracy oddziału - 8.00 - 17.00

Kontakt z nauczycielami grupy:


Edukacja zdalna 22.10.2020

Edukacja zdalna 23.10.2020


Listopad

1. Pada deszcz

2. Parasole

3. Listopadzie, listopadzie

4. Trzy krople, cztery krople

5. Rozmarzone kalosze

Pszczółki w listopadzie obchodziły na terenie grupy:

05.10.2020 – Dzień Postaci z Bajek

10.11.2020 – Udział w Przeglądzie Twórczości Patriotycznej

12.11.2020 – Udział w Przeglądzie Piosenki Patriotycznej On-line zorganizowanym przez Przedszkole Miejskie nr 215 w Łodzi.

20.11.2020 – Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka

23.11.2020 – Dzień Kredki

25.11.2020 – Dzień Pluszowego Misia

Październik

1. Jesień w ogrodzie.

2. O sobie samym.

3. Moje zmysły.

4. Moja rodzina.

Pszczółki w październiku obchodziły na terenie grupy:

05.10.2020 – 09.10.2020 Udział w CodeWeek z Cała Polska Programuje

12.10.2020 - Dzień Dziewczynek

12.10.2020 – 16.10.2020 Udział w CodeWeek z Projektem eTwinning

16.10.2020 - Dzień Chleba

23.10.2020 – Dzień Dyni

Wrzesień

1. Jestem sobie przedszkolaczek.

2. Poznajemy salę.

3. Nadeszła jesień.

4. Co robią zwierzęta jesienią?.

5. Jesień w sadzie.

Pszczółki we wrześniu obchodziły na terenie grupy:

15.09.2020 – Dzień Kropki

21.09.2020 – Dzień Przedszkolaka

25.09.2020 – Dzień Sprzątania Świata

30.00.2020 – Dzień Chłopaka

Zgłoszenie przedszkolaków do udziału w Ogólnopolskich Projektów Edukacyjnych:

1. Mały Miś w świecie Wielkiej Literatury.

2. Idź ty lepiej, Koziołeczku, szukać swego Pacanowa.

3. Wyzwania Teodora.

4. Uwaga: ruch! - dekodujemy dysleksję – eTwinning.

5. Let's celebrate together - Z okazji 15 jubileuszu Programu eTwinning - świętujmy RAZEM!


Zapraszamy wszystkich Rodziców bez dzieci na zebranie, które odbędzie się w ogrodzie przedszkolnym dnia 17.09 (czwartek). Zebranie rozpocznie się o godzinie 17.00, przewidywany czas zakończenia to 17.30.

Prosimy zabrać ze sobą:

  • maseczkę,
  • rękawiczki,
  • długopis,
  • notes.

W razie załamania pogody termin zebrania może ulec zmianie. Prosimy śledzić stronę internetową.